• El portaveu municipal, Pau Ortolà, recorda que el municipi“és una ciutat universitària i tecnològica” i que l’esdeveniment li permetia promocionar-se “entre importants empreses innovadores de telecomunicacions”

Cerdanyola del Vallès, dimarts 5 de març del 2019. El portaveu del grup municipal de Ciutadans (Cs) a l’Ajuntament de Cerdanyola, Pau Ortolà, ha lamentat que “cap representant de l’equip de govern hagi acudit al Mobile World Congress de Barcelona per a promocionar la ciutat entre empreses innovadores del sector de les telecomunicacions”. Ortolà ha recordat que “Cerdanyola és una ciutat universitària i tecnològica, seu de la Universitat Autònoma de Barcelona, el Sincrotró i del Parc Tecnològic del Vallès”, per la qual cosa “no es pot malgastar l’oportunitat d’un esdeveniment d’importància global per a donar a conèixer els nostres polígons i el municipi”.

Pau Ortolà ha assenyalat que “el mateix govern va reconèixer que no va haver-hi representació institucional en el certamen, ja que tan sols va acudir algun tècnic d’informació”, segons la resposta a una pregunta de Cs sobre aquest tema durant el passat ple municipal. El regidor de Cs ha qualificat la circumstància de “trista”, sobretot perquè “Cerdanyola es troba a menys de mitja hora de distància en transport públic del lloc del congrés”.

Finalment, el portaveu del grup municipal de Ciutadans, ha subratllat que “en Cerdanyola mereixem un govern que no descuri temes que podrien afavorir el creixement econòmic i l’ocupació a la nostra ciutat, així com la implantació de noves tecnologies per a dinamitzar aquest municipi”. Per això, Ortolà ha conclòs que “en un govern local amb Cs al capdavant, com esperem a partir del maig vinent, mai es deixaran passar aquestes oportunitats”, ja que “es prioritzarà l’atracció d’empreses de la nova economia així com la projecció de Cerdanyola com a pol educatiu i tecnològic”.