El responsable d’Acció Institucional de Cs a Catalunya, Joan Garcia, reclama “unes eleccions lliures” i que es garanteixi que “els edificis públics representin a tots els catalans”

Cerdanyola del Vallès, dijous 14 de març del 2019. El responsable d’Acció Institucional de Ciutadans (Cs) a Catalunya, Joan Garcia, ha explicat que la formació taronja ha denunciat davant les Juntes Electorals provincials “l’incompliment de la resolució” de la Junta Electoral Central que obliga el Govern a garantir la neutralitat de tots els edificis públics que depenen de la Generalitat i de les administracions locals, especialment en període electoral, retirant la simbologia partidista.

El termini per retirar-la ja ha expirat. Per això, des de Ciutadans insten a les Juntes Electorals provincials que prenguin mesures al respecte i reclamen que “hi hagi unes eleccions lliures i es garanteixi que els edificis públics representin a tots els catalans, no només a una part”.