• La portaveu, Sonia Rodríguez, explica que l’excepció s’aplicaria a les famílies vulnerables i als col·lectius més sensibles com a nens, embarassades i ancians

Cerdanyola del Vallès, dimecres 26 de juny del 2019. La portaveu del Grup Municipal de Ciutadans (Cs) a l’Ajuntament de Cerdanyola, Sonia Rodríguez, ha reclamat a l’equip de govern que durant l’onada de calor “s’adoptin mesures excepcionals com l’obertura gratuïta de les piscines municipals a famílies i col·lectius especialment vulnerables“. L’edil ha recordat que, arran de les previsions del Servei Meteorològic de Catalunya, s’ha activat l’alerta del Pla de Protecció de Catalunya i “els nens, les embarassades o els ancians són sectors de la població molt sensibles als efectes perjudicials de les altes temperatures”.

Sonia Rodríguez ha demanat, a més, que els serveis municipals “garanteixin que les fonts públiques funcionen perfectament, sobretot durant aquests dies“. La responsable de Cs ha recordat que la formació taronja està especialment preocupada per protegir millor la salut dels veïns del municipi. Precisament, a instàncies de Ciutadans, el consistori va aprovar per unanimitat fa un any una moció per a dotar al municipi d’espais d’ombra en llocs com a places, parcs infantils, centres escolars i llocs d’oci a l’aire lliure “per a afavorir el seu ús a l’estiu i prevenir insolacions”, ha explicat la regidora.