· La portaveu, Sonia Rodríguez, afirma que la seva formació no participarà en uns actes que “exclouen més de la meitat dels catalans” 

Cerdanyola del Vallès, dijous 5 de setembre del 2019. La portaveu de Ciutadans (Cs) a l’Ajuntament de Cerdanyola del Vallès, Sonia Rodríguez, ha anunciat avui que “Ciutadans no participarà en cap acte institucional de la Diada”. Rodríguez ha explicat que això serà així perquè “els partits separatistes s’han apropiat d’aquesta festa organitzant actes que exclouen més de la meitat de la societat”.


La portaveu de Cs ha apostat per la celebració d’una “Diada que sigui representativa de tots els catalans i que no estigui instrumentalitzada al servei d’una ideologia que busca el trencament i la confrontació”. En aquest sentit la portaveu de la formació taronja ha recordat que “des de Ciutadans sempre s’ha proposat com a festivitat de Catalunya la Diada de Sant Jordi”.