· La portaveu, Sonia Rodríguez, recorda que és “un punt neuràlgic” de la ciutat i reclama al PSC tota la documentació i la màxima agilitat i transparència
 
Cerdanyola del Vallès, dijous 12 de setembre del 2019. La portaveu de Ciutadans (Cs) a l’Ajuntament de Cerdanyola del Vallès, Sonia Rodríguez, ha reclamat a l’equip de govern que “torni a convocar la taula de treball amb els veïns i els grups municipals per a debatre el pla urbanístic de l’espai dels cinemes El Punt”, en l’àmbit de Santa Teresa. La regidora ha recordat que és un dels punts neuràlgics de la ciutat però no s’han reactivat les reunions des que es va constituir el nou consistori fa uns mesos. La propietat va decidir tancar en 2020 l’equipament, situat al costat de l’estació de Renfe, i vendre els terrenys per a urbanitzar habitatges, però el projecte es va paralitzar en l’anterior mandat per a millorar el planejament.
 

Sonia Rodríguez ha insistit en la importància del projecte i ha assenyalat que Ciutadans demanarà també al govern que en la comissió de territori d’aquest mes es lliuri “tota la documentació disponible sobre el tema”. La regidora ha sol·licitat a més al govern “la màxima agilitat i transparència” en tots els tràmits, ja que “l’Ajuntament no pot fallar en una zona d’aquestes característiques”. Els responsables de la formació taronja local s’han reunit recentment amb els veïns del sector, que en el seu moment van mostrar certa oposició al pla urbanístic inicial redactat en la dècada dels 70.


Finalment, la portaveu de Cs ha apuntat que “esperem que el nou govern del PSC sigui coherent amb les al·legacions que va presentar al projecte en el seu moment com a oposició”. En aquest sentit, Rodríguez ha aclarit que l’objectiu de Cs és que “el resultat sigui beneficiós per a tota la ciutat, i que es mantingui el diàleg obert amb l’oposició i els veïns per a implementar en la mesura que sigui possible les propostes veïnals”.