En primer lloc, volem donar les gràcies a la ciutadania de Cerdanyola, juntament amb tot el nostre ànim a tots els malalts i aquells que han perdut una persona pels efectes del COVID19. També el nostre agraïment a tots els treballadors de tots els sectors essencials, funcionaris, servidors públics i voluntaris per la ingent activitat que fan cada dia.

Per part nostra, hem manifestat des de l’inici del mandat la nostra disposició i voluntat d’ajuda i col·laboració amb el govern municipal, però ara també és necessari treballar conjuntament amb la resta de partits amb l’objectiu final de donar una resposta lo més àmplia possible al conjunt de la ciutadania, com són als treballadors, autònoms, famílies, menors, gent gran, i els col·lectius més vulnerables.

Una vegada més els ajuntaments no pot deixar a ningú enrere, ja que és l’administració més pròxima i pròxima a les necessitats dels ciutadans i ciutadanes. L’ajuntament a través de les seves regidories i àrees en matèria d’economia i fiscalitat, comerç i empresa, serveis socials… són ara els que ja estan patint molt més pressió des de la declaració de l’Estat d’Alarma,  i això no ha fet més que començar. La ciutadania necessita una resposta ràpida per part de les administracions. Per això, com a representants públics des de Cs Cerdanyola creiem que és el moment de col·laborar amb propostes que ja hem fet arribar a l’equip de govern i que continuarem realitzant, per tal que es gestioni amb eficiència, eficàcia que permeti donar una millor resposta i sortida a aquesta crisi sanitària, econòmica i social.