· El portaveu municipal, Pau Ortolà, insisteix que “les institucions públiques són de tots” i en campanya cal “jugar net per a garantir que es realitzen unes eleccions lliures”

Cerdanyola del Vallès, divendres 22 de març del 2019. El Grup Municipal de Ciutadans (Cs) a l’Ajuntament de Cerdanyola ha reclamat a la Junta Electoral de Zona (JEZ) que “es retiri immediatament la vergonyosa pancarta penjada al balcó del consistori i tots els símbols partidistes dels edificis públics de la ciutat”, ha explicat el portaveu, Pau Ortolà. El regidor ha assenyalat que “el govern municipal manté la simbologia partidista, incomplint la resolució de la Junta Electoral Central que obliga a garantir la neutralitat de tots els edificis públics que depenen de la Generalitat i de les administracions locals, especialment en període electoral”.

Pau Ortolà ha explicat que l’escrit presentat per la seva formació defensa que “les institucions són sempre de tots els ciutadans i no d’uns pocs. Si durant tot l’any no respecten aquest principi bàsic, almenys en campanya electoral haurien de jugar net per a garantir que es realitzen unes eleccions lliures”.